Szabó Kisgépcentrum Kft.

Márkák

Cégünk többek között az alábbi márkák termékeit forgalmazza, szervízeli:


 Japánban az első vállalat volt a Kubota Corporation (alapítva 1980), mely az elsők között gyártott mezőgazdasági gépeket,melyekért megkapta a “Deming Award” díjat. 1992 -ben a cég környezetet védő gyártási technológiájáért  “Global Environment Awards” elismerésben részesült.  Sikerességüket bizonyítja az a több neves amerikai nagyvállalat, melyek fiatal farmereket segít, támogat.

 

 Yamaoka HATSUDOKI KOSAKUSHO 1912 -ben alakult gázmotorok gyártására specializálódva. 1921 évben vették fel a Yanmar nevet. 1930 -ban kezdték meg a dízelmotorok termelését. 1967 -ben beindult a traktor gyártás. A fejlesztéseknek hála a cég leányvállalataival, gyáregységeivel (Norvégia, Svédország, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Hollandia) világ szerte megtalálható. Kistraktorokon kívül többek közt generátorokat, szivattyúkat, fűtő és hűtő berendezéseket, sőt még hajómotorokat is gyárt. A Yanmar elkötelezett az innováció mellett és a fejlesztések céljára egy külön céget is létrehozott.

 

Két Japán vállalat, az IHI (Ishikawajima Harima Industries) és a Toshiba (Tokyo-Shibaura-Engineering) alapította a Shibaura céget 1950 -ben. Motorgyártással kezdtek, majd felépült az első gyár, ahol 1961 -től csak 40 lóerős, majd 1978 -tól több típusú traktorok és kistraktorok készültek. Ezzel elindult a komoly fejlődés. Ma négy helyszínen folyik a gyártás, ezek közül a matsumoi gyárban készül a legtöbb kistraktor. A vállalat székhelye Tókióban található.

 

Japánban a mezőgazdaság modernizációjához kiemelten járult hozzá az Iseki vállalat, melyet 1926 -ban alapítottak. A mezőgazdasági gépek fejlesztése terén sok újdonság az ő tevékenységüknek köszönhető. A föld megőrzése és az élelmiszer-önellátás hitvallásuk szerint minden ember és szervezet feladata. Az agrotechnika (tágabb területen a teljes mezőgazdaság) fejlődéséhez folyamatosan hozzá kívánnak járulni olyan termékekkel, melyek a fogyasztói elvárásoknak messzemenőkig megfelelnek. Az Iseki kistraktorokat rendkívül magas műszaki színvonal jellemzi.

 

A név nem egy önálló céget takar. A márka egy független cégek közössége. A pénzügy, a nehézipar, a vegyipar és a kereskedelem számos területét lefedik. A három gyémánt eredete 1870 -től datálódik. A grafika és a Mitsubishi név használata szigorú szabályokhoz kötött, melyet külön bizottság felügyel. A Mitshubishi Agricultural Machinery Co., Ltd. a Mitsubishi Machinery Co., Ltd. valamint a Satoh Agricultural Machinery Mfg. Co., Ltd. egyesülésével jött létre 1980 -ban. Termékeik a kistraktorok mellett többek közt még kerti kapák és kombájnok. Mezőgazdasági gépeik jellemzője, hogy felépítésüknek és kiegészítőiknek köszönhetően az erdőgazdálkodásban, a tereprendezési munkáknál és hobbi célokra is használják őket. (Páldául golf pályákon.)

 

A cég elődje a Toyosha, (gyökerei az ekék gyártásával Denzou Tanoue néven már 1863 -ra vissza nyúlnak) mely elsősorban motorokat gyártott. A Hinomoto japán kistraktorok világszerte az 1950-es években jelentek meg. A saját márkán kívül gyártottak többek közt a Massey Fergusson -nak is. A Hitachi Construction Machinery 1990-ben megvette a céget. 1997 óta a kistraktorok Hitachi Tierra néven kerülnek forgalomba.

 

Kapcsolat

Szabó Balázs - ügyvezető

Tel: +36-30/204-64-12
Cím: 8000. Székesfehérvár,
Móra Ferenc utca 19.
E-mail: traktorcentrum@traktorcentrum.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd: 8.00 - 17.00
Szerda: 8.00 - 17.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva