Szabó Kisgépcentrum Kft.

Rólunk


A Szabó Kisgépcentrum 2010-novemberében alakult, főtevékenysége gépjárműjavítás, karbantartás.

Elsősorban mezőgazdasági kisgépek, Japán traktorok és azok kiegészítő munkagépeinek javításával, felújításával, időszakos szervizelésével foglalkozunk.

Ezt megelőzően 1998-tól egyéni vállalkozóként folytattam tevékenységemet, mint mezőgazdasági gépszerelő.

2001-ben együttműködési megállapodást kötöttem a jelenlegi Fejér Megyei Eötvös József Szakképző Iskola és Kollégium Oktatási intézménnyel, ami alapján a szakiskola hallgatóinak biztosítottam a szakképesítésük megszerzéséhez szükséges gyakorlati oktatást, munkahelyet.  Tanulóim több alkalommal is kimagasló eredményeket értek el a szakma kiváló tanulója versenyeken.  Továbbra is kiemelt prioritásként kezelem a tanulóképzést, hogy a nálunk gyakorlatukat teljesítő diákok önálló munkavégzése alkalmas, kiváló szakemberekké válhassanak.Továbbá parterségi szerződést kötöttünk a Nemzeti Agrárkamarával,és a Nemzeti Iparkamarával tanulóképzés keretében.

 

Szakszervizünk alternatívát kíván nyújtani a hazai gépjármű és karbantartó szervíz ellátásban, azok számára, akik személyre szabott, gyors, professzionális kiszolgálásra tartanak igényt.  A legkorszerűbb, munkaeszköz háttérrel biztosítjuk a szervizünkbe hozott gépjárművek magas szintű javítását.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy –a korrekt, és számon kérhető gépjármű javítás és karbantartás szolgáltatás igénybevétele mellett – az ügyfeleink körében egyre nagyobb igény van a szakszerű és teljes információnyújtás, a meghibásodott gépjárműről, illetve további hasznos tippek,  hosszú élettartam eléréséhez. Ezért a meghibásodás diagnosztizálásán és javításán túl rendszeresen megtartott karbantartások alkalmával is arra törekszünk, hogy a hibátlan állapotú gépjárművek meghibásodását megelőzzük.

Az ügyfeleinket helyezzük az ellátás középpontjába : Munkatársaink kiváló szakmai háttérrel rendelkeznek, elismert szakemberek.Már Komárom-Esztergom megében is Környe Rákosmajor 1-ben új kistraktorszervízünkel várjuk minden új és régi ügyfeleinket.

Tiszteletben tartjuk ügyfeleink egyik legértékesebb vagyonát: az időt. A szervizelésekre való bejelentkezést a hét minden munkanapján fogadjuk, ezt követően előzetes egyeztetéssel kerül sor a szakembereink által alapos állapotfelmérésre, valamint ügyfeleink részletes tájékoztatására további szervizelési folyamatok kapcsán.

Felkészült szakmai csapatunk, modern munkaeszközeink, valamint szolgáltatásaink folyamatos bővítése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy szervizünkben egyedülálló szolgáltatást nyújthassunk Székesfehérvár központjában,és Környén /megközelítés Kecskéd Hunyadi út irányából!/

Üdvözlettel: Szabó Balázs - gépészmester, ügyvezető

 

Ajánlatkérő

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal.

Név *:
Cím *:
Email cím *:
Telefonszám *:
Kérjen ajánlatot *:
Mi alapján talált ránk? *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kapcsolat

Szabó Balázs - ügyvezető

Tel: +36-30/204-64-12
Cím: 8000. Székesfehérvár,
Móra Ferenc utca 19.
E-mail: traktorcentrum@traktorcentrum.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd: 8.00 - 17.00
Szerda: 8.00 - 17.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva